ipari kapuk

Ipari_kapu_2

SZEKCIONÁLT IPARI KAPUK

Szekcionált kapu a leggyakrabban használt kaputípus. Kínáljuk tömör és panoráma panellel. 40 mm és 80 mm vastag szekciókkal. A kapuk sínvezetését a helyi adottságoknak megfelelően tervezzük meg. Működtetése lehet kézi, kéziláncos vagy motoros. Napi 70-80 nyitásig javasoljuk.

Gyorskapu_RR300

GYORSMOZGÁSÚ KAPUK

Sűrűn használt kapunyílásoknál alkalmazható. Napi 50 vagy ennél több nyitás esetén javasoljuk. Beltéri, rugalmas kapulappal vagy kültéri kivitelben, akár 50 mm vastag hőszigeteléssel is kapható. Kínálunk különleges gyorskapukat tiszta térre, menekülő útvonalra, gyártócellára is.

Redonykapu_3

REDŐNYKAPUK

Ha a szekcionált kapu felső elvezetésének nincs elég hely, a feltekeredő redőnykapu ideális megoldás lehet. A lamellák készülhetnek alumíniumból vagy acélból. Kínálunk meg redőnyrácsot, ami úgy zárja le a teret, hogy maximális szellőzést biztosít.

Tuzgatlo_2

TŰZGÁTLÓ KAPUK

Különböző kaputípusokat kínálunk tűzszakasz-határra. Leggyakoribb megoldás a tűzgátló tolókapu, ami lehet egy- vagy többszárnyú. Ha a nyílás mellett nincs elég szabad hely, akkor a tűzgátló redőnykapu vagy függőnykapu lehet a megoldás.

Close Menu