RAKODÁSTECHNIKA

Hidraulikus_rampakiegyenlíto_1

Hidraulikus rámpakiegyenlítők

Rámpakiegyenlítők széles választékát kínáljuk: billenő, kitoló orrlemezes változatokat 60 és 100 kN teherbírással. Kombi rámpakiegyenlítőket, melyek kisméretű és nagyméretű teherautók rakodására alkalmasak. 2017-ben bevezettük az ún. lépcsőzetes (stepped) rámpakiegyenlítőt, amely zártláncú rakodást tesz lehetővé.

Kezi_rampa

KÉZI rámpakiegyenlítők

Ezeket a szintkiegyenlítőket általában kis szintkülönbségek esetén tudjuk használni. A sínben elcsúsztatható kivitel teherautók oldalról történő rakodását teszik lehetővé. A kis teherbírású (20-40 kN) változatok alumíniumból, a 60 kN teherbírású változatok acélból készülnek.

Rakodasi_biztonsag

BIZTONSÁGOS RAKODÁS

Az árurakodás veszélyes üzem. A hatékonyság érdekében targoncakezelők sietnek. A belső személyzet és a kinti teherautósofőrök között korlátozott a kommunikáció. Emiatt sajnos előfordulnak munkahelyi balesetek. Ezek megelőzésére fejlesztettük biztonsági berendezéseinket.

Kaputomites_1

KAPUTÖMÍTÉSEK

Kaputömítések zárják le a rést rakodás közben a teherautó és az épület között. A teherautó  típusától, méretétől, a rakodás jellegétől függően kínáljuk különböző típusú kaputömítéseinket.

Emeloasztal

EMELŐASZTALOK

Ha rakodás közben nagy szintkülönbséget kell áthidalni, észszerű megoldás emelőasztal alkalmazása. Emelőasztalainkat vevőink igényei szerint gyártjuk; méret, emelési magasság, teherbírás, beépítési helyszín…

Traffic_lights

RAKODÁSI KIEGÉSZÍTŐK

A rakodóállás megfelelő használatához különböző kiegészítők használata lehet szükséges: kerékék, jelzőlámpa, raktérvilágítás, kerékmegvezető, strapabíró ütköző, tolatóradar…

Close Menu